Les mesures per garantir la seguretat alimentària, amb el Dr. Sánchez al SAF


  • Comparteix:

La seguretat alimentària, al 'Sant Cugat a fons'

La seguretat alimentària, al 'Sant Cugat a fons'

Amb motiu de la campanya d'aquest any del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), relacionada amb la innocuïtat dels aliments, al 'Sant Cugat a fons' hem parlat amb el metge adjunt de medicina interna a l'idcsalud Hospital General de Catalunya, el doctor Luis Sánchez. L'Organització Mundial de la Salut exposa que els aliments insalubres estan relacionats amb la mort d'uns 2 milions de persones l'any, en la seva majoria nens.

ESCOLTA-HO

Els aliments que contenen bacteris, virus, paràsits o substàncies químiques nocives causen més de 200 malalties, que van des de la diarrea al càncer. A mesura que augmenta la globalització del subministrament d'aliments, resulta cada vegada més evident la necessitat de reforçar els sistemes que vetllen per la innocuïtat dels aliments a tots els països. Per això l'OMS ha aprofitat el Dia Mundial de la Salut, per fomentar mesures destinades a millorar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària, des de la granja, fins al plat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.