La Simfònica de Sant Cugat ofereix avui el concert de Sant Jordi al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Salvador Brotons és el director convidat al concert d'enguany / Foto: Teatre-Auditori

Salvador Brotons és el director convidat al concert d'enguany / Foto: Teatre-Auditori

Els compositors catalans dels segles XX i XXI seran l'eix temàtic del tradicional concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) al Teatre-Auditori. Compositors consagrats com Joaquim Serra, Agustí Borgunyó i Salvador Brotons, que serà també el director convidat, comparteixen programa amb compositors joves com Marc Migó. La cita comença a les nou de la nit i les entrades tenen un preu de 26 euros.

La vetllada començarà amb l'obra 'Puigsoliu', de Joaquim Serra, i continuarà amb els acords de 'Rapsòdia Catalana per a piano i orquestra', de Joan Manén, que comptarà amb Daniel Blanch com a piano solista. 'L'aplec', d'Agustí Borgunyó, i 'Ximerreniant', de Marc Migó, acaben de completar una vetllada que acabarà amb la 'Glosa de l'Emigrant', de Brotons, que tindrà la doble faceta de compositor i director.

Altres activitats per Sant Jordi
Mira-Sol també organitza avui activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. De cinc a set de la tarda, el casal del districte acull el taller 'Vine a confeccionar el teu punt de llibre de Sant Jordi'. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia al Casal de Mira-sol o per correu electrònic a casalmirasol@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.