L'espai gastronòmic 'Amb molt de gust' conversa amb el tècnic agrícola, especialista en formatgeria i consultor alimentari Enric Canut. El magazín s'interessa per aquest producte a casa nostra i descobreix les variants que s'hi produeixen. Canut és confundador de diversos ens dedicats a la promoció de la formatgeria al país com ara La Formatgeria Catala de Barcelona i l'Associació pel Foment dels Formatges Artesans. El santcugatenc també col·labora amb diversos mitjans dedicats a la gastronomia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.