Els projectes HBT i SeabotsNetwork del Yuzz visiten el magazín


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Fabio Palmini, Carme Mitjans i Albert Llamas

D'esquerra a dreta, Fabio Palmini, Carme Mitjans i Albert Llamas

El 'Sant Cugat a fons' comença una roda d'entrevistes per conèixer els 20 projectes seleccionats en la setena edició del Yuzz Sant Cugat. L'impulsor d'HBT, Albert Llamas, el creador de SeabotsNetwork, Fabio Palmini, i la coordinadora dels projectes Yuzz Sant Cugat, Carme Mitjans, són els primers convidats d'aquest dilluns.

ESCOLTA-HO

HBT
L'equip d'Albert Llamas proposa una eina que permetrà l'anàlisi de sang sense la necessitat d'extreure-la. L'objectiu de Llamas és aconseguir els mateixos resultats per mitjà d'un braçalet amb tecnologia magnètica.

SeabotsNetwork
Palmini ha creat un sistema capaç de netejar el mar dels residus de plàstic. Una infraestructura de drons marins s'encarregarà de la recollida de la brossa. Els usuaris tindran accés a aquesta tecnologia i podran implicar-se en la recol·lecció a la vegada que prenen consciència de la problemàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.