Els projectes finalistes del Yuzz Nanny Nurse, Wannajob i Click Adapter, al magazín


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Núria Moya, Marta Gómez, Josu Rubio, Ana Càrdenas i Judit Carrasquilla

D'esquerra a dreta, Núria Moya, Marta Gómez, Josu Rubio, Ana Càrdenas i Judit Carrasquilla

El 'Sant Cugat a fons' segueix amb la roda d'entrevistes dedicada a conèixer els 20 projectes finalistes de la setena edició del Yuzz Sant Cugat. Les membres de l'equip de Nanny Nurse, Marta Gómez i Núria Moya, el creador de Wannajob, Josu Rubio, i dues de les impulsores de Click Adapter, Ana Cárdenas i Judit Carrasquilla, visiten el magazín per descobrir-nos els detalls de les seves iniciatives.

ESCOLTA-HO

Nanny Nurse
Marta Gómez i Núria Moya han dissenyat una plataforma que ofereix l'assistència d'una infermera virtual o física en cas que sigui necessari per a mares amb nadons.

Wannajob
Josu Rubio ha creat un 'marketplace' que posa en contacte persones que necessiten delegar algun tipus de tasques. Els usuaris disposats a fer-les s’hi poden posar en contacte i rebre una remuneració.

Click Adapter
Ana Cárdenas i Judit Carrasquilla han pensat en un dispositiu capaç d'agilitzar la feina d'un equip d'infermeria quan el pacient porta diversos equips connectats. L'instrument permet una identificació ràpida dels aparells i fàrmacs que porta el malalt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.