Montse Ibarra (dietista): 'El greix és necessari per al nostre organisme, no el podem treure de la dieta'


  • Comparteix:

Montse Ibarra

Montse Ibarra

La dietista de Mútua Terrassa Montse Ibarra visita el magazín per parlar-nos dels tipus de greixos que hi ha als productes que consumim. Ibarra ha recordat per què és important el greix per al nostre organisme i ha destacat que el peix blau i l'oli d'oliva són aliments amb greixos sans per al nostre cos.

ESCOLTA-HO

També hem aprofitat els minuts per conèixer l'estudi 'Informació alimentària: qüestions ètiques i jurídico-polítiques' amb la seva autora i membre de l'Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona Maria José Plana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.