Descobrim que els sabors no estan renyits amb les restriccions de la Quaresma a l''Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Les sardines, el bacallà i els bunyols, protagonistes de la Quaresma

Les sardines, el bacallà i els bunyols, protagonistes de la Quaresma

Acabats d'entrar a la Quaresma és hora d'aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l'establiment de menjars preparats i rostisseria 'Cap a casa', Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D'entre els plats destacats hem parlat d'arròs amb bacallà, bacallà a la catalana, cigrons amb espinacs i sardines amb escabetx o sobre pa torrat i escalivada. Si vols conèixer com s'elaboren els plats no et perdis la secció d'avui!

ESCOLTA-HO

Rostisseria i menjars per emportar 'Cap a casa', carrer de l'Abat Armengol 18-24.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.