El WiP Congrés posarà de relleu l'emprenedoria en femení al país amb una jornada al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les impulsores del WiP i membres de la XDESC amb la presentadora, Carme Reverte

Les impulsores del WiP i membres de la XDESC amb la presentadora, Carme Reverte

El primer WIP Congrés de dones emprenedores de Catalunya, impulsat per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), se celebrarà dimarts que ve al Teatre-Auditori. La jornada, que començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda, comptarà amb la participació de ponents com Sor Lucía Caram, Víctor Küppers, Miquel Huguet i Maria del Mar Tort, entre altres. Les membres de l'XDESC i organitzadores de l'acte Marta Fàbregas, Cristina Zabala, Susanna Hernández i Lluïsa Espín han visitat el magazín per donar-nos més detalls.

ESCOLTA-HO

El principal repte de les impulsores és aconseguir que tant homes com dones s'impliquin i cooperin per tirar endavant projectes d'emprendoria en comú.

Defensen que l'emprenedoria en femení ha copiat models del masculí que no s'adapten a les necessitats de la dona. Per aquest motiu destaquen que el congrés serà un espai per debatre i posar sobre la taula l'emprenedoria des del punt de vista femení.

La XDESC va celebrar el seu primer any amb 'La Xarxa en Gran', una jornada que va tenir lloc al juny amb l'objectiu de conèixer l'acollida del seu projecte davant del públic. Ara, amb el WIP Congrés, les membres volen 'fer-se grans' i donar-se a conèixer arreu del territori.

La jornada es desenvoluparà al Teatre-Auditori amb una programació que acull ponències, debats i taules rodones. Les inscripcions estan obertes fins el mateix dia del congrés i es poden comprar tres tipus d'entrades, per assistir al matí, a la tarda, o a tota la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.