Explorer 'Joves amb idees': Coneixem els projectes BeGlobal i Easy Access to Public Transport

Els participants presenten els seus projectes al magazín


Temes relacionats

Explorer 'Joves amb idees': Coneixem el projecte Incucalm-CGT de Marta Bermúdez i Jordi Merlo ( 5/mar/18)

El programa Explorer 'Joves amb Idees', l'antic Yuzz, es presenta al 'Sant Cugat a fons' (26/feb/18)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Arkady Griogoryam i Quim Itarte

D'esquerra a dreta, Arkady Griogoryam i Quim Itarte

El 'Sant Cugat a fons' d'aquest dilluns segueix amb les entrevistes dedicades al programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees'. Han visitat el magazín Arkady Grigoryam, un dels components del projecte BeGlobal i Quim Itarte, impulsor d'Easy Access to Public Transport.

ESCOLTA-HO

BeGlobal, cretat per Arkady Grigoryam, Guillem Saperas i Jose Manuel Iñíguez, és una plataforma de gestió de formació. L'objectiu és que l'usuari pugui reservar, pagar i assistir a sessions independents de màsters i postgraus sense haver de pagar el curs sencer. El públic al qual s'adreça el projecte és el de treballadors d'empreses que volen ampliar la seva formació amb algun coneixement específic.

Easy Access to Public Trasnport és una iniciativa liderada per Quim Itarte. La idea d'Itarte és facilitar a l'usuari l'accés al transport públic i als serveis privats. L'usuari s'ha de descarregar l'app o bé donar-se d'alta a la plataforma web. A partir d'aquí pot comprar l'abonament que s'ajusti a les seves necessitats i consultar els horaris del transport públic. Irarte ha afirmat que es tracta d'un sector que aprofita molt poc les noves tecnologies i que es comunica poc amb les persones que fan un ús habitual.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.