Aula de So organitza una jornada amb concerts i paellada popular en benefici de Vicente Ferrer


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Xavier Asensio, Martí Marín i Bridget Hunter

D'esquerra a dreta, Xavier Asensio, Martí Marín i Bridget Hunter

L'escola de música Aula de So i el Cor Infantil de Sant Cugat organitzen un acte solidari en benefici de la Fundació Vicente Ferrer. La iniciativa combinarà música, a càrrec dels alumnes de l'escola i el grup 'Hear We Kids' de Malawi, i una paellada popular. L'acte també intercalarà alguns parlaments com el del portaveu i primer apadrinat per Vicente Ferrer, Lancy Dodem.

ESCOLTA-HO

Els tiquets de la paella té un preu de 12 euros i s'han de reservar a l'escola Aula de So. Els diners que es recaptin es destinaran a la renovació de les aules d'una escola de secundària a Anantapur, l'Índia. L'acte tindrà lloc aquest diumenge a la Plaça d'en Coll. Començarà a les dotze del migdia i preveu acabar a les vuit del vespre. Ho han explicat al magazín el director d'Aula de So i el membre d'escola, Martí Marín i Xavier Asensio, i la representant de la Fundació Vicente Ferrer a Sant Cugat, Bridget Hunter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.