La 24a Festa del Llibre Gegant omplirà la plaça de Barcelona d'imaginació i creativitat aquest diumenge


Temes relacionats

La Festa del Llibre Gegant torna a Sant Cugat amb més de 200 participants (14/mai/17)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Gemma Cera i Marta Quer

D'esquerra a dreta, Gemma Cera i Marta Quer

La 24a Festa del Llibre Gegant arriba aquest diumenge a la plaça de Barcelona. La Festa del Llibre Gegant és una activitat adreçada als infants. Els nens i nenes han de crear una història, que tot seguit plasmaran els il·lustradors que hagin triat per donar forma a la seva història. L'activitat està prevista des de les onze del matí a les dues del migdia.

ESCOLTA-HO

La Festa del Llibre Gegant promou la creativitat, la llibertat expressiva i el foment per la lectura. Les membres de l'Associació del Llibre Gegant Gemma Cera i Marta Quer han passat pel magazín per parlar de les novetats d'aquesta edició. Enguany, els nens i nenes trobaran ajudants a les taules de creació que, a través del joc, els donaran un cop de mà a l'hora d'escriure el seu relat.

Diumenge, també s'aprofitarà per mostrar el resultat del Llibre Gegant de l'any passat amb una exposició que hi haurà a la plaça. Cera i Quer han assegurat que la festa serà tot un èxit perquè la gent 'està molt engrescada'. L'organització ja està pensant en l'edició de l'any que ve, la 25a, que asseguren 'serà molt especial'. La Festa del Llibre Gegant és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, El cafè de la Mirta, Piera i Grífols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.