La urbanització de Ca n'Ametller, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

Ciutadans acusa el govern de vendre fum i fer electoralisme pocs mesos abans de les eleccions muncipals


  • Comparteix:

La urbanització de la zona de Ca n'Amteller i les polítiques d'habitatge del govern en general han centrat la tertúlia política 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres, l'última de l'any 2022. El ple municipal de desembre ha aprovat la modificació del planejament d'aquesta zona, que és el primer pas legal per al futur desenvolupament urbanístic. Els tres partits del govern ho han valorat com un pas molt important, sobretot després dels acords amb el govern espanyol per a la cobertura de les vies de tren i la construcció dels intercanviadors. L'oposició, però, és molt escèptica, en especial Ciutadans, que ho ha qualificat de 'fum' i d''electoralisme'.

Han participat en aquesta tertúlia Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d’Esquerra Sant Cugat; Pere Soler, regidor del PSC; Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.