Com els peixos d'aigua dolça van conquerir els oceans, al pòdcast 'El Pou'

L'estudi ha estat liderat per Joan Cerdà (IRTA) i Roderick Nigel Finn de la Universitat de Bergen (Noruega) i s'ha publicat a la revista Molecular Bio


  • Comparteix:

Investigadors d'Espanya, Itàlia i Noruega aporten nous coneixements sobre com la majoria dels peixos marins actuals, anomenats teleostis, van desenvolupar mecanismes d'hidratació. Concretament, han descobert com els avantpassats dels actuals peixos de mar van passar de l'aigua dolça i van conquerir els oceans, i ho han publicat a la revista Molecular Biology and Evolution. L'estudi ha estat liderat per Joan Cerdà i Roderick Nigel Finn, investigadors de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i de la Universitat de Bergen (Noruega), adscrits a l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (IBB-UAB). Hem parlat amb Joan Cerdà.

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.