Els detalls del festival Angular Cambra, al 'Molta Comèdia'

Enguany la iniciativa està centrada en la música de cambra


  • Comparteix:

Eduard Jener i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Patrícia de No / Foto: Cugat Mèdia

La directora del Festival Internacional de Música Angular, la flautista Patrícia de No, visita el 'Molta Comèdia' per explicar el contingut de la iniciativa, que enguany es presenta com 'Angular Cambra'. El festival tindrà lloc al Claustre del Monestri del 7 al 9 de juliol, amb una nova estructura que inclou dos concerts en cada convocatòria, el primer de 15 minuts, per donar pas a joves valors emergents com els pianistes Arnau Balcells i Ot Ortega Travé, el violoncelista Aniol Cereza i el viola Daniel Picori.

ESCOLTA-HO

Els intèrprets principals seran, en el concert del divendres 7, el Trio Pedrell, format per Christian Torres, violí; Òscar Alabau, violoncel; i Jordi Humet, piano, que presenta 'Joventut i maduresa', amb música de Franz Schubert i Felip Pedrell.

En el concert del dissabte 8 la soprano santcugatenca Laura Brassó i la pianista Anna Crexells, amb lied, àries d'òpera i sarsuela.

En el concert del diumenge 9 el SenArts Wind Quintet, que presenta 'The Joy of Life', format per Nieves Aliaña Ramos, flauta; Pau Roca Carreras, oboè; Lluís Casanova Martínez, clarinet; Carles Chordà Sanz, trompa; i Clara Canimas Furcarà, fagot, que interpretaran música de Franz Danzi, György Ligeti i Paquito de Rivera. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

En la seva homilia Eduard Jener explica l'evolució dels festivals de música clàssica al Claustre del Monestir a partir del primer el juny de l'any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.