La Mirada i l'actuació de Buhos a la Festa Major de Valldoreix, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

L'estat actual de l'escola La Mirada i la futura ubicació han centrat el debat entre els partits amb representació al ple


  • Comparteix:

Moment de la tertúlia política de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la tertúlia política de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La primera tertúlia política de la temporada d''El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia ha estat centrada, sobretot, en l'escola La Mirada. Els partits amb representació al ple han debatut sobre l'estat actual del centre, en mòduls provisionals, i la futura ubicació amb el nou terreny que l'equip de govern ha posat sobre la taula com a 'pla B' si, finalment, no es pot construir l'escola en l'emplaçament inicial, al parc del Bosc de Volpelleres. En l'espai radiofònic també hi ha hagut temps per parlar de la Festa Major de Valldoreix, que se celebra aquest cap de setmana, amb el concert de Buhos com a principal reclam i la incertesa que ha provocat en la seguretat. Han participat en la tertúlia Carme Ardid, regidora de Junts; Gemma Aristoy, regidora d'Esquerra; Susana Casta, vocal del PSC a l'EMD de Valldoreix; Marco Simarro, regidor de la CUP; Marcos Rodríguez, regidor de Vox; i Ramon Gutiérrez, regidor d'En Comú Podem. El programa també havia de comptar amb la participació d'Álvaro Benejam, regidor del PP.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.