Les tres dècades del Teatre-Auditori, a l'espai de cultura de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Josep Ferré, Patrícia de No, Eduard Jener, Jèssica Sotodosos i Àngels Solé a l'estudi 1 de Cugat Mèdia/Foto: Cugat Mèdia

Josep Ferré, Patrícia de No, Eduard Jener, Jèssica Sotodosos i Àngels Solé a l'estudi 1 de Cugat Mèdia/Foto: Cugat Mèdia

Aquest dilluns 25 de setembre ha fet 30 anys que el Teatre-Auditori de Sant Cugat va obrir les portes amb la representació de l'obra de Guillermo Ayesa, Ignasi Roda i Joan Tortosa 'Històries de Sant Cugat', dirigida per Dolors Vilarasau. Més de 200 santcugatencs i santcugatenques van estrenar l'escenari de l'esperat equipament. Dos mesos més tard es va celebrar la inauguració 'oficial' amb l'assistència del llavors president de la Generalitat, Jordi Pujol, i l'actuació de la soprano Victòri dels Àngels i Albert Guinovart. Aquesta doble presentació és una de les anècdotes que s'han comentat a l'espai de cultura de Ràdio Sant Cugat amb el director artístic de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré; la flautista de trajectòria internacional, Patricia de No; el crític cultural Eduard Jener i la que va ser regidora de Cultura entre els anys 2003-2007, Àngels Solé.

ESCOLTA-HO

L'espai de cultura de Ràdio Sant Cugat s'emet en directe cada divendres de 9.15 a 10 h al 91.5 FM i a Cugat Mèdia. La reemissió és a les 15 h.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.