Torrons: tradició o innovació?

El pastisser Jaume Sàbat repassa al 'Connectats' l'origen d'aquest dolç nadalenc i descobreix algun dels secrets dels torrons que elabora


  • Comparteix:

La pastisseria Sàbat continua oferint un Nadal torrons innovadors / Foto: Cedida

La pastisseria Sàbat continua oferint un Nadal torrons innovadors / Foto: Cedida

Els torrons són una tradició i continuen sent el dolç més típic de Nadal. A Sant Cugat la Pastisseria Sàbat, ja fa alguns anys, que combina en la seva oferta els torrons més clàssics amb d'altres més innovadors en textura, gust i color. De l'origen d'aquest producte típic nadalenc, de la seva elaboració i de les novetats que trobarem aquestes festes n'ha parlat Jaume Sàbat al 'Connectats'.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.