L'estudi de la vacuna pediàtrica contra la Covid-19, al pòdcast 'El Pou'

L'hospital Vall d'Hebron fent un assaig clínic de la dosi de reforç de la vacuna contra la Covid-19 d'HIPRA en adolescents i infants


  • Comparteix:

L'hospital Vall d'Hebron i quatre hospitals espanyols més estan fent un assaig clínic per estudiar l'eficàcia d'una dosi de reforç de la vacuna contra la COVID-19 (BIMERVAX®) de la biotecnològica catalana HIPRA en adolescents sans. Fins ara, s'ha fet l'assaig amb 150 participants i els primers resultats són positius sobre la vacunació d'aquest grup. Ara els investigadors busquen 300 voluntaris menors de 12 anys per ampliar la mostra de l'estudi. Les persones interessades poden escriure un correu electrònic a miriam.gonzalezamores@vallhebron.cat o stephany.zelada@vhir.org. Aquest assaig clínic s'emmarca en el projecte 'RBD Dimer recombinant protein vaccine against SARSCoV2' (RBDCOV), dins el programa Horizon Europe. Per parlar-ne tenim al doctor Pere Soler Palacín, investigador principal del projecte, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i del grup d'Infecció i Immunitat en el Pacient Pediàtric del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.