Escolta Alberto San Juan, al 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia

El teatre i la música visiten el programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

Alberto San Juan, en una foto promocional de l'espectacle / Foto: Teatro Pavón

Alberto San Juan, en una foto promocional de l'espectacle / Foto: Teatro Pavón

El dramaturg i actor Alberto San Juan visita el 'Molta Comèdia' per promocionar el seu monòleg 'Macho Grita' que portarà aquest divendres al Teatre-Auditori. L'espectacle de l'actor pretén explicar l'evolució del poder a Espanya a través d'un personatge mític com és Don Juan. Amb aquesta figura, el dramaturg inicia un viatge històric que comença l'any 1492 amb l'expulsió de jueus i moriscs passant pel Siglo de Oro, la guerra civil i el masclisme declarat i elogiat per amplis sectors de la societat.

ESCOLTA-HO

A més, es comenta la seva interpretació del modista basc Cristóbal Balenciaga, modista i dissenyador de fama internacional en la sèrie de Disney que el dia 19 s'estrena. Una producció que ha generat molt d'entusiasme a San Juan qui ha hagut d'entendre com funciona el món de la moda i parlar llengües com són el francès o l'euskera.

Per altra banda, pel programa també hi ha passat Adrià Farré, pianista i veu principal del grup Coldday creat l'any 2012 com tribut al grup anglès Coldplay, que actuen el dissabte al Teatre-Auditori en el 17è concert de Música per a la Solidaritat, aquest any a benefici de la salut mental i l'autisme, organitzat per Rotary Club de Sant Cugat del Vallès.

En la seva homilia Eduard Jener detalla la llista dels convidats del programa de l'any 2023 tot i que ell sempre pensa en la temporada teatral, és a dir de setembre a juliol, i no pas en l'any natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.