L'equip de l'obra de teatre 'La Línea', al 'Molta comèdia'

Eduard Jener també ha analitzat la lletra de la cançó que representarà Espanya a Eurovisió: 'Zorra'


  • Comparteix:

Tomàs Montoya, Ferran Castells, Eduard Jener i Robert Torres, durant el 'Molta Comèdia' d'aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

Tomàs Montoya, Ferran Castells, Eduard Jener i Robert Torres, durant el 'Molta Comèdia' d'aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

Part de l'equip de la producció de MGM-Marta-Guzmán-Management han visitat el programa per parlar de 'La Línea', obra teatral de l'autor nord-americà Israel Horovitz, que es presenta al Teatre Auditori aquest diumenge dia 11 a les 19 h, després de ser representada a més de 25 països i en 35 idiomes diferents.

ESCOLTA-HO

Robert Torres, director de l'obra, explica la vinculació de l'autor amb el seu mestre Samuel Beckett. També participa en l'entrevista l'actor Ferran Castells, un dels cinc personatges que formen el grup de desconeguts que es troben formant una cua per assistir a un esdeveniment i que comencen a lluitar pel primer lloc i, mentrestant, menteixen, enganyen i empenyen per aconseguir-lo. També hem intentat parlar per telèfon amb l'única actriu de 'La Línea', Sílvia Maya, però el mal so ha obligat a suspendre la conversa. També ens ha acompanyat Tomàs Montoya de la productora.

A continuació Eduard Jener ha fet una anàlisi del contingut de la cançó guanyadora del Benidorm Fest, 'Zorra', original de Mark Dasousa i Mary Bas, que interpreta ella mateixa sota el nom artístic de Nebulossa i que representarà Espanya en el Festival d'Eurovisió d'aquest any a Suècia.

En la seva homilia, Jener ha comentat les dades presentades pel president de l'AISGE (Artistes Intèrprets, Societat de Gestió), l'actor Emilio Gutiérrez Caba, que revelen que només un 13% dels actors i actrius d'Espanya poden viure exclusivament de la seva feina en les arts escèniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.