Nova dosi de seny i rauxa lingüístics en el pòdcast 'L'anell al dit'

Cada mes els alumnes del Servei Local de Català fan un programa a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Estudiants del servei local de català amb Albert Masià a l'Estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/Foto:Cugat Mèdia

Estudiants del servei local de català amb Albert Masià a l'Estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/Foto:Cugat Mèdia

Els alumnes de nivell Suficiència 2 de català han estat els encarregats de portar les regnes en una nova edició del pòdcast de Cugat Mèdia dedicat a curiositats sobre la llengua catalana, 'L'anell al dit'. A través d'una barreja mesurada d'aspectes amens i d'altres de més densitat lingüística, els conductors han presentat una cançó del grup Ginestà i ens han recomanat la lectura del llibre 'El fabricant de records', de Martí Gironell. Tot això alternant-ho amb apunts molt interessants sobre l'ús dels verbs enderrocar i derrocar, així com sobre verbs incoatius. Una entrevista a Marisa Salgado, autora del poemari 'Onades de cor blau', i una breu explicació a propòsit de com celebren el Sant Jordi els britànics han completat el pòdcast.

ESCOLTA-HO

En aquesta ocasió, han exercit d'improvisats locutors Isabel Amigó, Carme Ariza, Sílvia Ballester, Alicia Crescitelli, Marta Figueroa, Iris González, Jorge Morata, M. de Pilar Ojados, Carles Ortiz, Mila Petrova, Àlex Temprado i Corina Tesler.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.