'Doña Francisquita' d'A. Vives, a 'El Cantant d'òpera'

El programa s'emet els dilluns a les 20 h a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'òpera de la FOC / Foto: Fundació Òpera a Catalunya

Imatge promocional de l'òpera de la FOC / Foto: Fundació Òpera a Catalunya

El tenor Marc Sala et convida a conèixer la seva passió i alhora la seva professió, des de la seva experiència personal i la dels seus col·legues amb el pòdcast 'El cantant d'òpera'. En aquest capítol, dedicat a 'Doña Francisquita' d'A. Vives, sonen les actuacions de la soprano Isabella Gaudí, el tenor Josep Bros i els barítons Toni Marsol i Fernando Álvarez amb l'Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Xavier Puig.

ESCOLTA-HO

Aquesta segona temporada està formada per 10 pòdcasts de 25 minuts, en què Marc Sala, acompanyat de Jéssica Sotodosos, proposa aprendre i gaudir fàcilment de l'òpera. L'espai compta amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i amb fragments d'espectacles gravats en viu i cedits per Fundació Òpera a Catalunya.

'El cantant d'òpera' és una coproducció d'Apròpera i Cugat Mèdia amb la col·laboració de la Fundació Òpera a Catalunya i es podrà escoltar cada dilluns a les 20 h a Ràdio Sant Cugat (91.5 FM) i a www.cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.