Josep Ferré repassa com serà el Concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Molta Comèdia

En la seva homilia Eduard Jener parla també del Dia Mundial del Circ


  • Comparteix:

Eduard Jener amb el director de l'OSSC, Josep Ferré / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener amb el director de l'OSSC, Josep Ferré / Foto: Cugat Mèdia

El director artístic de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra Josep Ferré visita el programa, com a director convidat del 'Concert de Sant Jordi' que l'Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà al Teatre-Auditori aquest divendres dia 19 a les 20 hores amb un programa centrat en la música de compositors catalans contemporanis del segle XX com Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Eduard Toldrà i Joan Albert Amargós. També una obra del compositor anglès Benjamin Britten sobre temes populars catalans, 'Montjuïc, suite of catalan dances', on no pot faltar el 'Paga-li Joan' la dansa tradicional de Sant Cugat del Vallès i, del mateix autor 'Welcome Ode' on participarà el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta. Per commemorar el cinquantenari de la mort de Pau Casals també s'interpretarà el preludi de 'El Pessebre' i s'ha creat un cartell amb informació detallada i moltes imatges sobre aquest oratori que va compondre el prestigiós violoncel·lista i home de pau de fama mundial, que s'exposarà el vestíbul del TA el dia del concert i que, posteriorment, farà gira per diferents municipis del país. Com a element especial Ferré explica que a 'Puigsoliu', el poema simfònic de Joaquim Serra en una versió orquestrada per Salvador Brotons, participaran 20 joves músics de corda convidats per actuar amb l'orquestra.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener parla del Dia Mundial del Circ, que es celebra el tercer dissabte d'abril de cada any, promocionat per la Federation Mondiale du Cirque i llegeix el missatge de l'artista circense valenciana Maria Colomer Pache.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.