Alba Llibre presenta al SAF el que serà el seu primer disc, 'Underwear'


  • Comparteix:

Alba Llibre i Xavi Capellas han interpretat 'Jealous Guy', de John Lennon, en directe al SAF

Alba Llibre i Xavi Capellas han interpretat 'Jealous Guy', de John Lennon, en directe al SAF

Al 'Ritme santcugatenc' d'aquesta setmana Sergi Alemany ha cedit la veu dels micròfons de Cugat.cat a la jove cantant, Alba Llibre. Acompanyada per Xavi Capellas, productor musical i teclista del seu àlbum de debut anomenat 'Underwear', la santcugatenca s'ha atrevit a interpretar en directe el tema 'Jealous guy', original de John Lennon. Alba Llibre es troba en aquests moments a l'espera de veure publicat el que serà el primer disc. Per fer-ho realitat, ha optat per engegar un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami, amb l'esperança de recollir un mínim de 3.500 euros per aconseguir part dels diners necessaris per distribuir 'Underwear'.

ESCOLTA-HO

Pots col·laborar amb el projecte del primer disc d'Alba Llibre, 'Underwear', i seràs recompensat amb una còpia del treball, un pòster firmat o la possibilitat d'aparèixer com a productor del disc. Web del Verkami d''Underwear'


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.