Per molts anys!


  • Comparteix:

El Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat commemora el 20è aniversari amb la presentació d'un nou web per esportistes d'elit i la remodelació d'algunes instal·lacions de serveis. El màxims representants dels governs estatal i català presents a l'acte coincideixen a destacar la bona sintonia de treball entre les dues administracions.

La celebració d'aquests vint anys (1987-2007) ha comptat amb la representació de tots els estaments polítics i esportius tant de Catalunya com de l'Estat, així com de l'àmbit local.

Jaime Lissavetzky, Secretari del "Consejo Superior de Deportes", ha destacat el treball colze a colze entre les administracions espanyola i catalana, que ha permés pensar i planificar el futur de l'esport d'alta competició. Lissavetzky ha esmentat la inversió de 36 milions d'euros que serviran per modernitzar el centre de Sant Cugat, a través de dos plans directors, l'últim signat el passat mes de juliol amb la Generalitat.

Jaime Lissavetzky

Tenim una obligació amb els esportistes d'alt rendiment, per això necessiten centres com aquests.


Part d'aquestes inversions han servit per a remodelar la residència d'esportistes, la cuina i el menjador. Per la seva banda, el vicepresident del Govern català, Josep Lluís Carod-Rovira ha insistit a subratllar la bona entesa entre els dos governs, qualificant la feina de ben feta.


Carod-Rovira

Aquest és el resultat d'una feina ben feta. És un exemple de com quan dues administracions saben cap a on volen anar hi arriben.


La representació local ha estat encapçalada per l'acalde LLuís Recoder, acompanyat pel regidor d'Esports, Xavier Amador i la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa. Recoder ha destacat la satisfacció que suposa per a la ciutat acollir el CAR de Catalunya.

Lluís Recoder

És una satisfacció per a nosaltres, però també pel CAR ser en una zona privilegiada.


I entre les cares conegudes que han tingut a veure amb la història d'aquest període hi eren entre altres el primer director del CAR Joan Antoni Prats, els ex-secretaris Generals de l'Esport Josep Lluís Vilaseca i Fidel Sust i el llavors membre del Comitè Olímpic Espanyol (COE) Romà Cuyàs. Per a tots ells i per a molts d'altres hi ha hagut paraules
d'agraïment per la feina feta.

Un dinar commemoratiu, amb pastís d'aniversari inclòs, ha tancat la celebració dels vint anys del CAR Sant Cugat.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.