Preparant el futur


  • Comparteix:

La Coordinadora d'entitats esportives ha començat a preparar la reunió amb el Regidor d'Esports, Xavier Amador, que tindrà lloc a principis del mes de juny. En una trobada aquest dimarts, l'entitat que presidex Ignasi Bassó ha posat damunt la taula alguns aspectes a tractar amb Amador.

Conèixer l'actual organigrama de govern respecte la gestió esportiva és un dels temes que la Coordinadora d'entitats esportives s'ha marcat com a objectiu. Millorar les relacions entre els diferents clubs i els gestors de les instal·lacions esportives de la ciutat o conèixer l'actual situació del MIEM, el Mapa Instal·lacions Esportives Municipals, són alguns dels aspectes que també estan al guió d'Ignasi Bassó, president de la Coordinadora, de cara a la reunió del mes de juny amb la regidoria d'esports.
Ara bé, al ser en dies festius, aquesta darrera reunió de la coordinadora ha quedat sotmesa a la ratificació per part de tots els clubs i responsables que no hi van ser presents.
Escoltem Ignasi Bassó.

Ignasi Bassó

Hi hia un llistat de temes de cara a la reunió mb el regidor. Estem en una ciutat que creix molt i hem de preveure quin futur ens espera



La reunió amb el Regidor d'esports, Xavier Amador, que encara no té una data fixada, ha de servir per resoldre diversos aspectes del panorama esportiu municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.