El CAR mostra el seu nou mòdul als clubs santcugatencs


  • Comparteix:

Imatge que oferia el nou mòdul del CAR el mes de gener del 2010

Imatge que oferia el nou mòdul del CAR el mes de gener del 2010

Els presidents del Club Rugby Sant Cugat (CRSC), Joan Pradas; del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, i de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, agraeixen a l'equip de govern i al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat que hagin mostrat, en primícia, l'estat de la construcció del nou mòdul del CAR a totes les entitats esportives de la ciutat. La visita guiada ha tingut lloc aquest dissabte i ha comptat amb la presència de la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubó.

Els assistents han pogut comprovar l'estat d'aquest nou edifici de 25.000 metres quadrats on s'hi podran practicar totes les modalitats de competició relacionades amb la natació, l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica artística.
En l'acte han estat presents gairebé tots els clubs esportius santcugatencs. El president del CRSC, Joan Pradas, destaca la sinergia que naixerà entre l'esport i la tecnologia amb la construcció d'aquest nou mòdul, un dels principals objectius a assolir amb el nou equipament.

Joan Pradas

És un edifici molt ampli i pensat en totes les necessitats dels esportistes. Destacar que la tecnologia ajudarà els esportistes.



Un dels altres clubs que ha estat present ha estat el Sant Cugat Esport. El seu president, Llorenç Santasusagna, ha volgut destacar a Cugat.cat la 'sensibilitat' que ha tingut l'equip de govern per ensenyar-los en primícia la fase en què es troba la construcció de l'edifici.

Llorenç Santasusagna

Ens ha semblat molt bé que hi hagués aquesta sensibilitat per part de l'Ajuntament. La impressió genèrica és que és un edifici magnífic.




En aquesta mateixa línia ha respost el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, que a més ha remarcat l'espectacularitat de l'edifici.

Rafa Robledo

Ens satisfà molt que l'Alcalde ens tingui en compte en aquests tipus d'actes. La instal·lació és espectacular.




Està previst que la inauguració del nou mòdul del CAR sigui a la primavera del 2011 i que entri en funcionament al setembre.
L'acte, on els mitjans de comunicació no hi han estat convidats, ha comptat amb la presència de la secretària general de l'Esport, Anna Pruna; el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubó; l'Alcalde, Lluís Recoder; el regidor d'Esports, Xavier Amador, i la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.