El Capio Hospital General continua apostant fort per la Sant Silvestre


  • Comparteix:

Ezquerra i López han signat el conveni de col·laboració

Ezquerra i López han signat el conveni de col·laboració

El Capio Hospital General de Catalunya passa a ser en un dels principals patrocinadors de la Sant Silvestre Barcelonesa 2011 que se celebrarà per segon any consecutiu a la nostra ciutat. Totes dues parts han signat aquest dimecres a la tarda un conveni de col·laboració, tal com van fer l'any passat, que demostra la bona relació existent entre l'hospital i l'organització de la prova.

Capio Hospital General de Catalunya va assegurar l'assistència mèdica als participants de la Sant Silvestre de l'any passat. Enguany, l'hospital ha fet un pas més i s'ha convertit en el patrocinador més important de la cursa, juntament amb l'empresa asseguradora Divina Pastora. L'organitzador de la Sant Silvestre, Domingo López, ha volgut agrair el suport econòmic rebut per part de Capio.

Domingo López

Primerament per la qüestió econòmica, sinó seria impossible fer aquesta cursa. I després per ser del poble, per això estem molt agraïts.


El gerent de Capio Hospital General de Catalunya, Jesús Ezquerra, ha estat l'altra part signant del conveni de col·laboració. Ezquerra ha destacat que com a 'agents de salut' han de donar exemple a la ciutadana promocionant esdeveniments com aquest.

Jesús Ezquerra

Com a grup Capio Hospital General de Catalunya ja tenim un bagatge a l'hora de patrocinar activitats que fomenten hàbits de vida saludables.





Des de l'organització s'espera arribar als 2.500 participants i es mostren confiats de poder repetir una nova edició, la tercera a la nostra ciutat, l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.