El pressupost ordinari d'Esports baixa un 7,5% respecte el 2009


  • Comparteix:

El pressupost ordinari d'Esports pel 2010, pendent de l'aprovació del ple municipal, baixa un 7,5% respecte el 2009 i se situa en més d'1,2 milions d'euros. Així ho ha anunciat el regidor d'Esports, Xavier Amador, en el Consell Municipal de l'Esport. El PP i el PSC s'han mostrat molt participatius durant el consell, mentre que ERC i ICV-EUiA no han fet acte de presència.

El Consell Municipal de l'Esport s'ha caracteritzat pel debat i la participació de les entitats esportives i partits polítics que han assistit a la sala de plens. El tema més destacat ha estat el pressupost ordinari de l'àrea d'Esports, que tindrà una partida de més d'1,2 milions d'euros pel 2010, amb una reducció del 7,5% respecte l'any actual. Tot i la davallada del pressupost, les subvencions a clubs esportius s'incrementen en més de 10.000€, però es redueix el capítol d'inversions. Totes aquestes xifres hauran de ser aprovades en el ple municipal de dilluns vinent. El representant del PP al Consell Municipal de l'Esport, Alfredo Bergua, s'ha mostrat molt decebut amb Amador, de qui ha dit que passarà a la història com el regidor que no ha sabut aguantar les seves partides pressupostàries i que en dos anys ha perdut gairebé un 17% del que gestionava l'àmbit d'Esports.

Alfredo Bergua

Amador passarà a la història com el regidor que no ha sabut aguantar les seves partides pressupostàries.


La resposta del regidor d'Esports, Xavier Amador, no s'ha fet esperar. Amador creu que, tot i el context de crisi econòmica, s'ha fet una gran feina i convida a Bergua a conèixer la realitat sobre el terreny.

Xavier Amador

Convido Bergua a conèixer la realitat sobre el terreny.


El representant del PSC, Tomàs Peire, creu que s'han de convocar més consells per debatre sobre l'esport local amb més freqüència.

Tomàs Peire

Desitjo que es convoquin més Consells Municipals de l'Esport.


De la seva banda, ERC i ICV-EUiA no han participat en aquest consell. El Consell Municipal de l'Esport ha servit per donar a conèixer el nou Complex Esportiu de Mira-sol que estarà finalitzat a finals del 2010 segons el representant de l'empresa constructora, Albert Marco, que ha presentat el projecte. L'acte ha servit perquè el Club Voleibol Sant Cugat expliqués el projecte volei-escola que s'ha dut a terme aquesta temporada i que l'Oficina Municipal de l'Esport a Tothom, l'OMET, presentés la seva metodologia de treball. Prop d'una vintena d'entitats esportives han assistit al darrer Consell Municipal de l'Esport de l'any.




  • Comparteix:

COMENTARIS

No sóc del PP ni tinc intenció de votar-los, però les coses són com són: el repàs que li va donar Bergua al regidor d'Esports va ser de nota.

Xavi. Enviat el 18/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.