Tornen a caure als minuts finals

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat davant el Sant Quirze per 22 a 25. Els de Jordi de la Cruz perden el partit als darrers 10 minuts de partit després de controlar el matx.

Els homes de Jordi de la Cruz han perdut un partit que pràcticament tenien guanyat. Els santcugatencs han arribat a tenir una diferència favorable de 5 gols, que no han servit per guanyar a un Sant Quirze molt ben estructurat.

La primera part ha concentrat tota l'emoció amb un inici de matx espectacular i favorable als santcugatencs. La segona meitat i sobretot el darrer quart d'hora ha sigut un calvari pels de Jordi de la Cruz. Al minut 17 els visitants igualaven a 18 gols i a partir d'aquest instant el marcador s'ha girat en contra dels interessos vermell-i-negres amb derrota final de 22 a 25. Martí Tous jugador santcugatenc