Per molts anys tocant el cel


  • Comparteix:

El Club d'Aeromodelisme de Sant Cugat celebra els 25 anys amb un sopar amenitzat pel grup musical 'Los Incombustibles'. A la festa hi assisteixen els tres presidents de la història del club així com el president de la Federació Catalana d'aeromodelisme.

Ja fa 25 anys que el cel de la nostra ciutat està ocupat per un club: l'ARC Sant Cugat. I per celebrar-ho s'ha donat un homenatge amb una gran festa. Un sopar amb ball inclòs per festejar el quart de segle. A la festa hi van assistir la plana major del club. Els tres presidents, els fundadors, els membres i els convidats. A més, han rebut visites il·lustres com la del president de la Federació Catalana Àngel Ibañez. El màxim dirigent de l'aeromodelisme a Catalunya destaca el gran treball de l'ARC en aquests anys.


Àngel Ibañez

És un club que ha treballat moltíssim. Han guanyat molt en aquests anys


Els tres presidents de la història del club han parlat. Paco Valenzuela, l'actual president, es mostra així d'optimista sobre el futur de l'entitat.


Paco Valenzuela

El President de la Federació ens ha ofert millorar les instal·lacions. L'Ajuntament també ens dóna una mà. Jo veig el futur amb optimisme


Com deia Valenzuela l'Ajuntament ha recolzat des de l'inici l'ARC. El regidor d'esports Xavier Cortés, que també ha assistit a l'acte, ha elogiat la gestió de l'entitat.


Xavier Cortés

És modèlica la manera com han tractat els terrenys que se'ls va cedir


L'acte, que ha començat amb la projecció d'un video amb espectaculars imatges d'aeromodelisme, ha continuat amb els parlaments i l'intercanvi d'obsequis. El president de la Federació, Àngel Ibañez, ha lliurat una placa al club. Xavier Cortés ha protagonitzat un intercanvi d'obsequis. Ha lliurat una reproducció del Monestir de Sant Cugat i ha rebut una placa de part de l'ARC. Però el moment més emotiu ha estat el moment en què s'ha lliurat una placa als fundadors del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.