Maniobres espectaculars al cel santcugatenc


  • Comparteix:

25 pilots de radiocontrol vinguts de tota Catalunya fan les delícies del públic assistent al camp de Vol de Can Graells. Una desena edició de la festa del cel organitzada pel Club Aeromodelisme Sant Cugat.

Bocabadats. Així s'ha quedat el públic assistent amb les maniobres increïbles dels avions i helicòpters dirigits per radio control. A més, s'ha pogut veure tot tipus de models, rèpliques perfectes d'avions de guerra o de passatgers, vols conjunts dels anomenats funjets, que són uns avions molt lleugers que arriben a grans velocitats.

La majoria dels pilots munten els seus propis avions o helicòpters, que tenen un cost a partir dels 300€, segons el model. Per dominar-los, s'ha de dedicar moltes hores, tal i com afirma Gabriel de la Paz, soci del ARC de Sant Cugat.

GABRIEL DE LA PAZ

És un entrenament constant. És impossible fer volar un helicòpter bé si no estàs un mínim de 3 o 4 hores per setmana, a part dels simuladors. Si no ho fas així es inviable volar.


En definitiva, un espectacle visual molt recomanable i que demostra la gran perícia dels pilots amb el radio control.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.