El Golf Sant Cugat jugarà el torneig del Centenari del Royal Country Club


  • Comparteix:

Enrique Hevia, el primer per la dreta, durant l'entrega de la placa al club al Royal Country Club / Foto: Golf dant Cugat

Enrique Hevia, el primer per la dreta, durant l'entrega de la placa al club al Royal Country Club / Foto: Golf dant Cugat

El Club de Golf Sant Cugat continua amb la celebració del seu Centenari amb la signatura d'un conveni de col·laboració i d'agermanament amb el Royal Country Club de Tànger. El club marroquí també fa cent anys aquest 2014 i el primer cap de setmana de novembre acollirà el Torneig del Centenari Royal Country Club-Club de Golf Sant Cugat amb la participació de 16 jugadors santcugatencs.

Una expedició del Club de Golf Sant Cugat s'ha desplaçat fins el Marroc per tal de signar aquest conveni amb el club marroquí, que també està de cel·lebració durant el 2014. Allà han pogut conèixer les instal·lacions del club de Tànger en un viatge que es repetirà a la inversa, quan membres del Royal Country Club visitaran, en una data encara per confirmar, el club santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.