La Unió Ciclista i Ot Pi volen fer de Sant Cugat el referent mundial del biketrial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) i l'excampió del Món de biketrial, Ot Pi, projecten amb el suport de l'Ajuntament convertir Sant Cugat en el centre nacional i mundial de l'especialitat. Coincidint amb la celebració del Mundial que tindrà lloc a Barcelona el 27 de setembre, el club i l'excorredor volen convidar alguns dels participants més destacats a entrenar-se i passar un dia a la ciutat. El projecte es començarà a plasmar al setembre amb la inauguració d'una escola d'iniciació al biketrial.

La proposta de la Unió Ciclista i Ot Pi és ambiciosa i vol traspassar fronteres, i per fer-ho cal començar posant Sant Cugat en el mapa del biketrial. El primer pas ja l'ha fet l'entitat en convertir-se en col·laboradora del mundial que tindrà lloc aquesta tardor a la Ciutat Comtal.

Les converses entre l'Ajuntament, el club i Ot Pi avancen i al setembre s'inaugurarà una escola de base d'aquest esport a la ciutat aprofitant que hi ha una instal·lació des de fa poc més d'un any. El circuit es troba al carrer d'Abat Armengol, a tocar del CAP Sant Cugat. Aquest serà el punt de partida d'un projecte que com explica el president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, 'avançarà progressivament'. Per això s'estan estudiant diferents opcions per l'emplaçament.

Rafa Robledo

Plantegem fer créixer el projecte progressivament. Per això cal estudiar si la ubicació actual és la correcta. L'Ajuntament ens va proposar Volpelleres i ho estem estudiant.


Sigui al centre o a Volpelleres, la participació del CAR Sant Cugat en aquest projecte té molt sentit i és molt important, com assegura Robledo.

Rafa Robledo

El projecte que volem fer no existeix enlloc. I un factor important és el CAR oferint les instal·lacions com a suport.


Ajuntament, club i Pi s'han emplaçat al setembre per concretar més detalls. L'última trobada va tenir lloc dijous amb la presència del director de Serveis a les Persones, Xavier Fornells, i el regidor de joventut, Raül Grangé.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.