La 4a Marxa del Corredor Verd del Vallès espera aplegar uns 300 inscrits


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat presenta la 4a Marxa del Corredor Verd del Vallès que tindrà lloc el 25 d'octubre amb tres possibles recorreguts a escollir pels participants. Les inscripcions són obertes a tothom fins dos dies abans de la Marxa, els socis del Muntanyenc tenen un descompte de dos euros i els menors necessitaran una autorització dels tutors.

La 4a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès es presenta amb la intenció de superar els 155 participants de l'any passat. L'organització del Club Muntanyenc es mostra optimista i aspira a arribar als 300 inscrits. La Marxa compta amb tres modalitats; la travessa del corredor des de Matadepera a Sant Cugat, el circuit circular per Collserola i l'opció d'aplegar tots dos. El primer recorregut és de 21 quilòmetres, el segon de 19,5 i tots dos junts de 41,2. El cost de les dues primeres és d'11 euros i la conjunta de 16 euros.

La coordinadora de la Marxa Corredor Verd del Vallès, Antonia Sans, creu que el recorregut és una reivindicació del territori.

Antonia Sans

La motivació és intentar donar a conèixer el camí perquè com més gent ho faci serà un espai a reivindicar.


Per la seva banda, el president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, creu la Marxa permet conèixer racons que s'han de tenir presents per cuidar-los.

Francesc Cruces

Quan fa quatre anys vaig fer-lo per primer cop i em vaig sorprendre d'uns camins que no hem de deixar perdre.


A l'acte de presentació també han assistit el regidor d'Esports Xavier Tizón i representants de l'Ajuntament de Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.