La 18a edició dels Premis Esport en Marxa arriba el 17 de desembre al CAR


Temes relacionats

Els Premis Esport en Marxa refermen els valors de l'esport santcugatenc (30/nov/13)

Els Premis Esport en Marxa reconeixen Joan Pahisa com a millor esportista (30/nov/13)


  • Comparteix:

Foto de família de l'última edició dels PEEM

Foto de família de l'última edició dels PEEM

La cerimònia de la 18a edició del Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, ja té data. El dimecres 17 de desembre el Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) acollirà l'acte en què es es posarà en valor l'esport santcugatenc amb premis individuals i col·lectius. L'accés serà lliure per a totes les persones relacionades amb l'esport de la ciutat.

Els Premis Esport en Marxa valoraran un any més l'esport santcugatenc. Es farà en una cerimònia que acollirà el CAR a partir de dos quarts de vuit del vespre i es premiaran les nou categories establertes: millor esportista de l'any, millor equip sènior, millor equip júnior, millor entrenador, la direcció esportiva, la projecció exterior, la projecció social, la promoció de la base i a tot una trajectòria.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca que aquest dia és una festa per a l'esport de la nostra ciutat i també serveix per reconèixer el treball de clubs i esportistes.

Miquel Herrada

Des de Cugat.cat fem un seguixement exhaustiu de l'esport santcugatenc i aquest dia serveix per donar gràcies al treball que fan les entitats.


El jurat encarregat de decidir els Premis Esport en Marxa està format pel regidor d'Esports de l'Ajuntament , Xavier Tizón, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, Joan Salabert, el cap de Relacions Institucionals del CAR, Albert Mendoza, el coordinador de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, Xavi Requeno, el cap d'esports del Tot Sant Cugat i el setmanari 'Diari de Sant Cugat', Àlex López, la cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, i l'editor d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia.

La reunió per valorar les diferents candidatures proposades pels mitjans de comunicació local i el mateix jurat tindrà lloc les pròximes setmanes. Els guanyadors no es desvelaran fins la nit del 17 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.