SantCugatCreix proposa una jornada per analitzar la gestió multiesportiva


  • Comparteix:

Imatge del cartell de les jornades

Imatge del cartell de les jornades

L'associació esportiva SantCugatCreix, integrada pel Volei Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, organitza aquest divendres unes jornades per tractar sobre la gestió multiesportiva i la relació esport i empresa. L'acte, que tindrà lloc a EsadeCreapolis de nou del matí a quarts de dues de la tarda, servirà per presentar quatre models de gestió amb la participació de la Fundació del FC Barcelona, el club italià de voleibol Pallavolo Anderlini, el Fundal Alcobendas de Madrid i l'exseleccionador estatal d'hoquei patins Carlos Feriche.

El primer dels seminaris, previst per a un quart i cinc de deu del matí, anirà a càrrec del president de l'Squola Pallavolo Anderlini d'Itàlia, Rodolfo Giovenzana. Quan faltin 10 minuts per a les onze serà el torn de la Fundació Esport d'Alcobendas, que a través del seu gerent, Jorge Liébana, explicarà el model que segueixen alguns clubs d'aquesta ciutat madrilenya.

Deprés d'una pausa, l'associació SantCugatCreix explicarà el seu projecte. Els encarregats seran el president, Albert Salarich, i el vicepresident, Lluís Moreno.

A les dotze del migdia està previst un dels plats forts amb la xerrada de l'exselecionador estatal d'hoquei patins Carlos Feriche, guanyador de cinc Campionats de Món i quatre Campionats Europeus consecutius. L'últim dels seminaris serà el de la Fundació FC Barcelona a tres quarts d'una del migdia.

L'obertura de l'acte anirà a càrrec del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.