Sant Cugat Creix, un projecte de cooperació esportiva per seguir evolucionant


  • Comparteix:

Foto de família de jugadors dels tres clubs davant el Monestir

Foto de família de jugadors dels tres clubs davant el Monestir

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat treballen plegats en una aposta de cooperació esportiva de ciutat, l'associació Sant Cugat Creix. Després de mig any de feina, l'entitat ja ha engegat diferents iniciatives amb l'objectiu de seguir consolidant el model esportiu que comparteixen els tres clubs, basat en l'excel·lència en la formació per acabar duent els primers equips a les millors categories amb gent de casa.



Tres esports diferents, però tres maneres similars d'arribar a l'èxit que han volgut unir sota una mateixa bandera el PHC Sant Cugat, el CV Sant Cugat i el CR Sant Cugat. Sant Cugat Creix va nèixer l'abril de l'any passat sota el senzill i efectiu lema que predica que la unió fa la força. Sumar esforços per assolir fites majors, tal com defineix el president de l'associació, Albert Salarich.

Albert Salarich

Fa un parell d'anys ens trobem amb la necessitat de tenir una eina que ens permeti aconseguir recursos.


El 2015 es concep com l'any clau per al creixement de l'associcació, que ha preparat un farcit programa d'activitats amb la col·laboració de diferents entitat de la ciutat. Pel que fa al futur de l'entitat a llarg termini, Sant Cugat Creix obre els braços a possibles incorporacions d'altres clubs de la ciutat, això sí, que responguin a les exigències i característiques que permetin seguir creixeint l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.