El Muntanyenc Sant Cugat acollirà la presentació de la travessa CAT700


  • Comparteix:

Imatge de la prova / Font: CAT700

Imatge de la prova / Font: CAT700

La CAT700, travessa en bicicleta des dels Pirineus fins el Delta de l'Ebre de 680 quilòmetres sense interrupció i en autosuficiència, es presentarà dimarts que ve a dos quarts de vuit del vespre al Club Muntanyenc. La prova es desenvoluparà del 26 de juny a l'1 de juliol amb sortida a Vielha i arribada a Trabucador. Les inscripcions ja es poden fer al web Cat700.com.

Aquesta aventura és una iniciativa de Gravel Cycles, empresa dedicada a la creació de quadres de bicicleta exclusius a mida, i La Nova Fita, dedicada a l'organització d'activitats de muntanya. Es tracta d'una prova que s'ha de fer en un màxim de cinc dies i que recorrererà les comarques més occidentals de Catalunya per pistes de terra, camins rurals asfaltats i alguna carretera secundària.

Un dels organitzadors, Eliseu Climent, explica que han escollit Sant Cugat com un dels llocs per presentar-la per l'afició que hi ha al ciclisme.

Eliseu Climent

Hen escollit Sant Cugat entre altres motius per la gran afició al ciclisme, segurament per la seva proximitat a Collserola.


Les inscripcions estan obertes i fins el 15 de març el preu és de 330 euros. A partir d'aquesta data, la inscripció costarà 365. Les places estan limitades a 150 inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.