El Nokachi i el Montornés dominen el Torneig de Karate Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Nokachi i el Club Karate Montornés amb 12 podis són els grans dominadors de la 9a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat. Més de 500 participants dividits en 25 clubs de Catalunya i un del principat d'Andorra de la modalitat de kata han disputat el torneig. La competició manté el mateix nombre de karateques d'edicions anteriors amb un augment del nivell.

El torneig s'ha dividit en exhibicions d'escolars i competitiu de clubs que participen a nivell català i estatal. La competició ha anat des de la categoria benjamí fins a l'absoluta tant masculina com femenina.

L'organitzador del torneig i director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, considera que es molt interessant la participació de la doble vessant, formativa i competitiva.

Salvador Álvarez

Tenim les dues modalitats al campionat, tant d'iniciació esportiva i escolar, i la part més competitiva, és a dir, d'alts graus amb cinturons negres i dan.



Alguns participants destaquen l'organització de proves d'aquest tipus.

Participants

És el tercer any que vinc i m'agraden molt els campionats, està tot molt bé. / M'agrada molt el karate i he participat sempre als campionats.


Els santcugatencs estaven representats per cinc escoles, un gimnàs local i el Club Karate Sant Cugat.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.