El Club Golf Sant Cugat espera acollir una prova del Circuit Europeu Sènior


  • Comparteix:

Imatge del Campionat d'Espanya sènior disputat a Sant Cugat l'any passat

Imatge del Campionat d'Espanya sènior disputat a Sant Cugat l'any passat

El Club de Golf Sant Cugat es planteja acollir una prova del Circuit Europeu Sènior, però necessita cobrir el pressupost estimat en uns 400.000 euros, segons ha pogut saber Cugat.cat. L'impacte econòmic per a la ciutat amb ocupació hotelera, la participació de grans figures del golf mundial, com Colin Montgomerie, i 250.000 euros en premis són els grans atractius de la competició. La prova es disputaria entre setembre i octubre.

El Circuit Europeu Sènior, creat als anys 80 i format per una dotzena de proves, reuneix els millors golfistes de més de 50 anys. El Circuit s'inicia al maig i finalitza al desembre i els premis en metàl·lic van dels 200.000 als 250.000 euros. 70 jugadors participen a cada prova que es disputa en tres dies.

L'actual premi de l'ordre del mèrit europeu, Colin Montgomerie, amb 31 torneigs europeus guanyats és el jugador més destacat del circuit. Sam Torrance, José Rivero, Miguel Ángel Martín i Santiago Luna són altres participants destacats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.