La directora esportiva de la Unió Ciclista Sant Cugat fitxa per la federació


  • Comparteix:

Cristina Jané, la primeram per l'esquerra, en la presentació de les colònies de bici

Cristina Jané, la primeram per l'esquerra, en la presentació de les colònies de bici

La fins ara directora esportiva de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Cristina Jané, s'ha incorporat a la Federació Catalana de Ciclisme. Jané combina la feina administrativa amb tasques de formació de ciclisme en pista amb joves que es preparen per competir. El club santcugatenc ja ha trobat recanvi: es tracta de l'excorredora professional Arantxa Garcia, que ocuparà el càrrec de Jané, que continurarà col·laborant amb l'entitat.

Cristina Jané, que prepararà joves fins a l'edat cadet a l'escola de la federació, ha explicat a Cugat.cat que seguirà lligada a la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) col·laborant amb l'escola del club i preparant la part de natació del grup de triatletes de l'entitat.

Cristina Jané

A l'escola on sóc ara és per a nois de 8 a 14 anys que volen competir. Al club m'han demanat que segueixi tant a l'escola com amb els triatletes.


El club presentarà en els pròxims dies la nova directora esportiva, Arantxa Garcia, amb un palmarès nostable. Ha estat campiona d'Espanya de puntuació i segonaa en el Campionat d'Espanya de contrarellotge el 2008, ha guanyat vuit medalles d'or als Campionats de Catalunya (ruta, contrarellotge i pista), a més de participar amb la selecció espanyola de carretera en la Copa del Món de Valladolid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.