El CE Valldoreix concentrarà els millors especialistes de pàdel en el Grand Slam


  • Comparteix:

Pradell, Eyheraguibel, Martínez, Puig i Casadesús en la presentació del Grand Slam

Pradell, Eyheraguibel, Martínez, Puig i Casadesús en la presentació del Grand Slam

El 5è Grand Slam Salerm Cosmètics de pàdel, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, tornarà a aplegar els millors jugadors i les millors jugadores de l'especialitat en una competició que es jugarà la setmana vinent. El torneig repartirà més de 3.000 euros en premis i servirà per inaugurar la nova pista central amb capacitat per a 200 espectadors. Les inscripcions s'han de fer a Fcpadel.com fins aquest divendres a les deu del matí. El preu és de 25 euros.

Dilluns es posarà en marxa aquest nova edició del Grand Slam que acull Valldoreix amb l'atractiu de jugar la final en un nou equipament, una pista central amb característiques de World Padel Tour, el que suposa una important inversió del club valldoreixenc i una aposta pel pàdel d'alt nivell. El president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, remarca aquest fet com la principal novetat del torneig d'enguany.

Joan Carles Pradell

Aquesta edició coincideix amb la inauguració d'una pista central amb mides World Padel Tour per a 200 espectadors, que potser a la zona no existeixi.


La competició es disputarà en dobles masculí i femení i diferents categories, segons els inscrits. El club amfitrió tindrà els seus màxims exponents en Micky Martínez i Paula Eyheraguibel i les seves respectives parelles. Eyheraguibel, a qui l'any passat una lesió va impedir jugar, enguany competirà amb el propòsit de fer un bon paper, tot i reconèixer que és complicat per l'alt nivell que hi ha.

Paula Eyheraguibel

El nivell és molt alt. Convidem tothom a venir al club a veure partits d'alt nivell. Amb la meva companya intentarem donar el millor.


L'EMD Valldoreix dóna suport a aquesta prova que com explica el seu president, Josep Puig, fa visible Valldoreix arreu de Catalunya.

Josep Puig

El treball que fa el CE Valldoreix ens dóna visibilitat arreu de Catalunya i ens ajuda a dinamitzar la vida esportiva de la vila.


El de Valldoreix és un dels pocs Grands Slams que concedeix la federació catalana, que a través del seu gerent, Xavi Casadesús, ha subratllat el creixement del pàdel federat català, amb una lliga catalana que ha passat de 450 equips a 600 i que representa el 25% de les llicències a tot l'Estat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.