Les inscripcions per als Campus d'Estiu de l'OMET s'obriran aquest dijous


  • Comparteix:

L'atletisme, un dels esports dels campus d'estiu / Font: OMET

L'atletisme, un dels esports dels campus d'estiu / Font: OMET

El període per poder inscriure's als Campus d'Estiu organitzats per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) s'obrirà aquest dijous a les nou del matí. Les inscripcions es podran dur a terme via web o presencialment a les oficines de l'OMET, de nou del matí a una de la tarda i de quatre a vuit del vespre. S'oferiran 3.099 places repartides en vuit activitats esportives, adreçades a joves d'entre tres i 16 anys durant el juliol i els 10 primers dies de setembre.

L'escola la Floresta acollirà dues activitats, el Psicomotricampus, per a nens de tres a cinc anys i que té com a objectiu el desenvolupament de les habilitats motrius, i la Iniciació Esportiva, adreçat a nens que cursin 1r i 2n de Primària, que situa el joc i els esports en les edats d'iniciació com a centre de l'activitat.

A l'Institut Pla i Farreras, es duran a terme les Escoles Esportives de Juliol, per a nens de 3r a 6è de Primària, on s'aprofundirà en diferents esports, una cita que es traslladarà a la ZEM de la Rambla del Celler en les Escoles Esportives de Setembre. Per als nois i noies que es troben cursant l'ESO hi haurà l'activitat Multiesportiu per a Joves, en què podran practicar diferents esports tant col·lectius com individuals, alguns dels quals en el medi natural.

Al Club Hípic Laura Durbà es combinarà activitats esportives amb iniciació a l'hípica, un programa adreçat a nens i nenes des de 2n de Primària a 2n d'ESO. A la ZEM de la Guinardera hi haurà un campus centrat en l'atletisme, amb col·laboració amb el Club Muntanyenc Sant Cugat, pensat per a nens entre 1r i 6è de Primària, i a l'Escola Turó de Can Mates s'organitzarà el Campus Hip Hop també adreçat a alumnes de Primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.