El Club INEF Barcelona guanya el Campionat d'estètica de Catalunya


  • Comparteix:

El sènior del Club INEF Barcelona ha guanyat el Campionat d'estètica de Catalunya que ha acollit el pav 3 de la Rambla del Celler organitzat el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu. El club santcugatenc ha sumat tres podis a categoria infantil i júnior. El Club la Torre de Claramunt, que s'ha endut la categoria infantil de 10 a 12 anys, el Club Gimndans Vilafranca i el Club Gimnàstica Rítmica Gemma han completat el cartell del torneig.

Les més joves s'han encarregat d'inaugurar l'acte, una categoria infantil de vuit a 10 anys que només ha comptat amb un participant, l'equip de les Abelletes del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. En categoria infantil de 10 a 12 anys s'ha exhibit el prestigi dels equips participants, alguns dels quals compten amb triomfs a Campionats d'Espanya i cites internacionals. La victòria l'ha aconseguit el Club la Torre de Claramunt, en una classificació final molt ajustada.

La categoria júnior ha estat de nou igualada, amb la participació de dos equips locals, el Club Gimnàstica Rítmica Gemma i el Club INEF. El triomf s'ha quedat a casa després que els dos conjunts del Gimnàstica Sant Cugat empatessin en el primer lloc. En categoria sènior el Club INEF ha imposat la seva llei, demostrant el poder d'un primer equip que va acabar el Campionat Mundial en vuitè lloc.

El president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, destaca l'organització del campionat per part del club santcugatenc.

Xavier March

L'organització que ha fet el Club Gimnàstica Rítmica i Estética Sant Cugat ha estat immillorable perquè la junta s'ha implicat molt. A més, és un club que té grans gimnastes.


El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha presentat a quatre equip al campionat: l'equip Abelletes a infantil 8-10, el Marilyn a l'infantil 10-12, i el Tribu i les Japoneses a categoria júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.