Toni Freixa exposa el seu programa a la presidència del Barça a la PB Sant Cugat


  • Comparteix:

Toni Freixa estarà a la seu de la PB Sant Cugat / Foto: Tonifreixafcb.cat

Toni Freixa estarà a la seu de la PB Sant Cugat / Foto: Tonifreixafcb.cat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Toni Freixa visita aquest dimecres a dos quarts de vuit de la tarda la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Freixa exposarà als socis el seu programa electoral i obrirà un torn de preguntes per als assistents.

L'últim dia perquè els precandidats presentin les 2.534 firmes necessàries per passar a ser candidats és aquest dissabte. A partir de dilluns es començaran a anunciar oficialment els candidats a les eleccions de dissabte 18 de juliol, un cop verificades les signatures. És per això que els diferents precandidats aprofiten per exposar el seu programa i en aquest cas la Penya Blaugrana Sant Cugat obre les seves portes a tots els que ho vulguin fer a la seva seu.

El seu vicepresident, Joan Carles Galofré, creu que és important que els socis puguin conèixer els programes de les diferents precandidatures per poder escollir a consciència.

Joan Carles Galofré

Els nostres socis són lliures de votar qui vulguin i estem encantats que els candidats puguin venir a la nostra seu i transmetre les propostes als nostres socis.


També està prevista la visita dilluns que ve d'un altre dels precandidats, Josep Maria Bartomeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.