El pavelló de la Guinardera seguirà el projecte original i no tindrà canvis


  • Comparteix:

Imatge del nou pavelló de la Guinardera

Imatge del nou pavelló de la Guinardera

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, veu 'difícil' que el nou pavelló de la Guinardera amplïi la seva superfície de joc com demanen alguns clubs per encabir més esports. Rovira argumenta que modificar un concurs quan les obres ja estan licitades és molt complicat. El nou regidor d'Esports també ha explicat que la construcció del nou complex de Mira-sol i Bike Park són projectes per aquest mandat.

L'Ajuntament té previst iniciar les obres a final d'any amb un equipament de 2.000 metres quadrats i un cost de 3,1 milions d'euros. Rovira assegura que serà molt difícil canviar les dimensions de la superfície de joc argumentant qüestions legals.

Eloi Rovira

Veig difícil que es pugui ampliar la superfície de joc del nou pavelló de la Guinardera.


Preguntat sobre les instal·lacions pendents de construir o arranjar, Rovira ha explicat que el nou pavelló del Leonardo da Vinci entrarà en funcionament la temporada 2016-2017.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.