L'aleví del Tennis Natació Sant Cugat disputa la final de la Copa Generalitat


  • Comparteix:

Imatge de l'equip aleví del Natació Sant Cugat / Font: Club Tennis Natació Sant Cugat

Imatge de l'equip aleví del Natació Sant Cugat / Font: Club Tennis Natació Sant Cugat

L'equip aleví del Club Tennis Natació Sant Cugat disputa dissabte la final com a local davant el Barcino de la Copa Generalitat, màxima competició per dobles catalana. El club santcugatenc accedeix per segona vegada a la seva història a la final d'aquesta competició.

12 clubs de tot Catalunya disputen la Copa Generalitat en format de dobles. Tres dobles masculins i dos dobles femenins s'enfronten a cada eliminatòria. El Club Tennis Natació Sant Cugat arriba a la final després de superar a semifinals el Reial Club Tennis de Barcelona per un contundent 5 a 0. Els santcugatencs també han guanyat el CT Lleida per 4 a 1.

El Natació Sant Cugat és cap de sèrie número 3 del torneig i rebrà el Barcino que, és el màxim favorit i cap de sèrie número 1. El capità de l'equip, Jimmy Knuckey, destaca la dificultat de guanyar la final, però creu que amb el suport del públic es pot aconseguir.

Jimmy Knuckey

Arribem molt motivats, però el Barcino és el principal favorit.


L'equip santcugatenc està format per Carlota Verdu, Nuria de Azlor, Laia Giralt, Bàrbara Soriano, Fran Gal, Pau Meca, Raul Velasco , Jordi Fraile, Albert Solé i Arnau Ortiga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.