El Liceo Francés i el Rugby Sant Cugat, clubs amb moltes similituds


  • Comparteix:

El Liceo Francés és un club molt similar al Rugby Sant Cugat / Font: Liceo

El Liceo Francés és un club molt similar al Rugby Sant Cugat / Font: Liceo

Liceo Francés i Club Rugby Sant Cugat s'enfronten aquest dissabte a les quatre de la tarda en el partit d'anada dels quarts de final de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Les dues entitats aposten pel planter i són referents del rugbi de base estatal. El club madrileny és l'entitat amb més fitxes federatives del panorama estatal.

El Liceo Francés és un club fundat el 1968 que basa l'èxit de l'entitat en el treball de planter. L'entitat és un referent estatal en el rugbi de base amb més de 600 fitxes. El primer equip es nodreix del planter.

L'entrenador del primer equip madrileny, Fernando Díez, destaca que el Liceo té com a referent l'escola de base santcuagtenca.

Fernando Díez

El Rugby Sant Cugat és una referència i un model a seguir per a nosaltres.


El Liceo suma 10 anys sense jugar a Divisió d'Honor després del descens a la temporada 2006-2007. L'equip ha estat una vintena d'anys a la màxima categoria del rugbi estatal. La darrera fase d'ascens que va disputar el club madrileny va ser la de la temporada 2008-2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.