La CUP-PC vol que el Pla Estratègic de l'Esport sigui 'transversal, global i sostenible'


  • Comparteix:

Robert Savé i Lourdes Llorente creuen que el pla estratègic de l'esport ha de ser transversal

Robert Savé i Lourdes Llorente creuen que el pla estratègic de l'esport ha de ser transversal

La CUP-PC vol que el Pla Estratègic de l'Esport, que s'ha d'aprovar el primer trimestre de 2017, sigui transversal, sostenible i participatiu. Una de les integrants del grup de treball d'Esports de la CUP-PC, Lourdes Llorente, creu que el Pla Estratègic ha d'incloure els àmbits de l'educació, l'ensenyament, la salut i el medi ambient com a punts destacats del projecte.

Els membres del grup de treball d'Esports de la CUP-PC, Lourdes Llorente i Robert Savé, han explicat els punts prioritaris que s'han d'incloure en el Pla Estratègic de l'Esport. La CUP-PC ha destacat que cal potenciar la igualtat d'oportunitats a l'esport, fomentar la pràctica de l'esport femení des de l'escola, treballar coordinadament amb els agents esportius de la ciutat i fomentar les figures de tècnics de salut. Llorente creu que cal implicar els agents de diferents àmbits per crear el Pla Estratègic.

Lourdes Llorente

Sense transversalitat, el Pla Estratègic de l'Esport naixeria coix.


Robert Savé creu que cal optimitzar les instal·lacions des del punt de vista energètic i ambiental. Savé també creu que s'ha de municipalitzar l'OMET i creu que la feina que fa l'empresa Teampartners l'ha de fer l'Ajuntament amb l'ajuda dels clubs, la Coordinadora d'Entitats Esportives i l'associació SantCugatCreix.

El Pla Estratègic de l'Esport té una comissió mixta integrada pel govern local, l'oposició, la Coordinadora d'Entitats Esportives, els clubs esportius i altres agents esportius que es reuneix aquest dijous a les set de la tarda amb un esborrany del nou projecte esportiu de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.